Υπηρεσίες για ιστοσελίδες Joomla! και WordPress

Η μεγάλη σημασία της τεχνικής υποστήριξης

Σε αντίθεση με όσα πιστεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι, η δημιουργία μιάς απλής ιστοσελίδας στο διαδίκτυο είναι πλέον μία σχετικά εύκολη υπόθεση, ακόμη και για έναν άπειρο χρήστη. Και εάν μεν πρόκειται για μία προσωπική ιστοσελίδα με λιγοστά κείμενα και φωτογραφίες, ίσως αυτό να είναι αρκετό. Τι συμβαίνει όμως με εκείνους που έχουν περισσότερες απαιτήσεις και αναζητούν έσοδα και μία ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο; Και ακόμη περισσότερο – ποιες είναι οι ανάγκες όσων διατηρούν μία επιχείρηση και θέλουν να αποκτήσουν το πλεονέκτημα μέσα σε ένα περιβάλλον έντονου και ταχύτατου ανταγωνισμού;

Όσο περνούν τα χρόνια, τόσο γίνεται περισσότερο αντιληπτή από την πλειονότητα των χρηστών τού διαδικτύου η τεράστια σημασία που έχει η τεχνική υποστήριξη σε μία δυναμική ιστοσελίδα. Εταιρείες υπάρχουν πολλές και ακόμη περισσότερα είναι τα προϊόντα που κυκλοφορούν σήμερα, αλλά τίποτε από αυτά δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά, δίχως την συνεχή παρακολούθηση και υποστήριξη από έμπειρους τεχνικούς που γνωρίζουν πώς να βελτιώσουν και να προωθήσουν την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στην δημιουργία προϊόντων για Joomla! και WordPress, όπως και στην εξυπηρέτηση πελατών, η Web357 δημιούργησε μία σειρά από υπηρεσίες που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες συντήρησης μιάς ιστοσελίδας και να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στην καθημερινή της λειτουργία.

Δείτε προσεκτικά τις παρακάτω υπηρεσίες και ανάμεσά τους είναι σίγουρο πως θα βρείτε εκείνη που καλύπτει καλύτερα τις σημερινές ανάγκες της σελίδας σας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Όλες οι παρακάτω υπηρεσίες προσφέρονται τόσο για WordPress όσο και για Joomla! sites.

Extended Support for Joomla! and WordPress

Extended Support

Ολοκληρωμένη υποστήριξη για όλα τα free προϊόντα της Web357, προσαρμογή στις ιδιαίτερες ανάγκες της σελίδας σας και εξυπηρέτηση κατά προτεραιότητα σε όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί. Εάν δεν επιθυμείτε να αγοράσετε τις premium εκδόσεις των προϊόντων μας, αλλά επιθυμείτε άμεση και ολοκληρωμένη βοήθεια για τις free εκδόσεις τους, αυτό το πακέτο είναι το κατάλληλο για εσάς. 

Website Maintenance Service for Joomla! and WordPress

Maintenance Service

Πρόκειται για ένα από τα πιο ευέλικτα και προσαρμόσιμα πακέτα τακτικής συντήρησης του site σας που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά. Σκεφθείτε μόνο πόσο χρόνο θα γλυτώνατεΣ και θα μπορούσατε να τον αφιερώνατε σε παραγωγικές δραστηριότητες, εάν δεν ήσασταν υποχρεωμένοι να ασχολείστε καθημερινά με την συντήρηση και αναβάθμιση της σελίδας σας. Εσείς επιλέγετε ποιες υπηρεσίες χρειάζεστε και εμείς προσαρμόζουμε το πακέτο στις ανάγκες σας. Από μόλις 49 ευρώ τον μήνα, το MaintenanceServiceθα σας λύσει κυριολεκτικά τα χέρια και θα κρατήσει την σελίδας σας σύγχρονη και λειτουργική.

Fix Hacked Joomla! or WordPress Website

Fix Hacked Site

Οι κακόβουλες επιθέσεις είναι ο εφιάλτης κάθε ιδιοκτήτη ιστοσελίδας και ιδιαίτερα ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλες οικονομικές απώλειες μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Εάν έχετε γίνει στόχος χάκερς δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε, απλώς ζητήστε την βοήθεια της Web357 και η σελίδα σας θα επανέλθει στην κανονική της λειτουργία μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες.

Joomla! and WordPress Speed Optimization

Speed Optimization

Στην σημερινή ηλεκτρονική αγορά, ακόμη και το ένα δέκατο του δευτερολέπτου στην φόρτωση μιας ιστοσελίδας, μπορεί να είναι καθοριστικό για την επισκεψιμότητα ή της πωλήσεις σας. Υπάρχουν δεκάδες παράμετροι που καθορίζουν την ταχύτητα μιάς ιστοσελίδας και την κατάταξή της στην μηχανή αναζήτησης της Google, αλλά μην ανησυχείτε, δεν χρειάζεται να επιστρέψετε στα θρανία και να εξοικειωθείτε με δύσκολους τεχνικούς όρους.  Η ομάδα της Web357 θα εξετάσει την λειτουργία του site σας και θα εξαφανίσει όλα εκείνα τα προβλήματα που καθυστερούν την ταχύτατη φόρτωσή του και εμποδίζουν την εμφάνισή του στις υψηλότερες θέσεις της Google.

Enhance Joomla! and WordPress Security

Enhance Website Security

Υπάρχει μία ελληνική παροιμία που λέει «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», με άλλα λόγια η καλύτερη θεραπεία σε ένα πρόβλημα είναι η πρόληψή του. Γιατί να ζείτε με το άγχος μιάς επίθεσης από χάκερς ή την προσβολή της σελίδας σας από έναν ιό; Με σταθερά και συγκεκριμένα βήματα η Web357 μπορεί να θωρακίσει την ιστοσελίδα σας και να μειώσει στο ελάχιστο την πιθανότητα κακόβουλης επίθεσης και προσβολής από ιούς.

Website Audit & Must have Plugins for Joomla! and WordPress

Website Audit & Must have Plugins

Είναι βέβαιο πως ακούτε πολύ συχνά για κανόνες SEO και για μία σειρά από πρόσθετα που μπορούν να βελτιώσουν θεαματικά τις επιδόσεις της ιστοσελίδας σας. Ξέρετε όμως πόσα πρόσθετα κυκλοφορούν εκεί έξω μόνο για WordPress; Περισσότερα από 50.000, χρειάζεστε ώρες, μήνες και χρόνια για να δοκιμάσετε τα περισσότερα από αυτά. Η Web357 μπορεί να εγκαταστήσει και να παραμετροποιήσει εκείνα τα πρόσθετα που έχουν ελεγχθεί για την άριστη ποιότητά τους, ταιριάζουν με την ιστοσελίδα σας και έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους.

Joomla! and WordPress Upgrade Service by Web357

Upgrade Service

Οι δύο καλύτερες και πιο γνωστές πλατφόρμες για ιστοσελίδες, (WordPress και Joomla), εξελίσσονται συνεχώς στην διάρκεια των ετών. Εάν έχετε «κολλήσει» σε κάποια παλαιότερη έκδοση και θέλετε να εκμεταλλευθείτε όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι σημερινές εκδόσεις, τότε είναι απαραίτητη η αναβάθμιση τούsiteσας. Αυτή όμως είναι μία διαδικασία που στα χέρια ενός άπειρου χρήστη μπορεί να αποβεί καταστροφική και να οδηγήσει σε απώλεια περιεχομένου και εικόνων. Μετακινηθείτε στις σύγχρονες εκδόσεις WordPress και Joomla! χωρίς φόβο και άγχος με την βοήθεια της Web357, η εμπειρία μας στον τομέα αυτό είναι τεράστια.

Move your Joomla! or WordPress site to another hosting provider

Move your site to another Hosting Provider

Είναι χιλιάδες οι χρήστες που είναι δυσαρεστημένοι από την hosting company που χρησιμοποιούν και επιθυμούν την μετακίνησή τους σε μια άλλη, αλλά φοβούνται ότι αυτό θα επηρεάσει αρνητικά την σελίδα τους, είτε με απώλεια δεδομένων είτε με downtimes. Είναι αλήθεια ότι η μεταφορά ανάμεσα σε hostings είναι μία λεπτή διαδικασία και απαιτεί προσεκτικούς χειρισμούς, αλλά δεν είναι ανάγκη να πάρετε εσείς αυτό το ρίσκο. ‘Έμπειροι επαγγελματίες από την Web357 μπορούν να αναλάβουν όλη την διαδικασία και να διασφαλίσουν ότι η μετακίνηση θα ολοκληρωθεί χωρίς απώλειες ή άλλα προβλήματα.

WCAG 2.1 and ADA Joomla! and WordPress site accessibility

WCAG 2.1 and ADA site accessibility

Εάν ο τίτλος αυτής της υπηρεσίας είναι εντελώς ακατανόητος σε σας, επιτρέψτε μας να το πούμε με απλά λόγια. Το διαδίκτυο σε κανονικές συνθήκες πρέπει να είναι προσβάσιμο και λειτουργικό για το σύνολο των χρηστών του, ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους, τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούν ή ακόμη και τις φυσικές τους ικανότητες. Αυτά βέβαια συμβαίνουν στην θεωρία, γιατί στην πράξη υπάρχουν πολλές ασυμβατότητες τεχνολογικού υλικού, ενώ πολλοί άνθρωποι με χρόνια προβλήματα υγείας δυσκολεύονται να περιηγηθούν σε ιστοσελίδες. Μέσα από δέκα πολύ σημαντικές ενέργειες και προσαρμογές στην σελίδα σας, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι θα είναι εύκολα προσβάσιμη σε όλους τους επισκέπτες σας.

Move your site from Joomla! to WordPress

From Joomla! to WordPress and Vice-Versa

Τόσο το WordPress όσο και το Joomla! είναι αξιόπιστες πλατφόρμες για να φτιάξετε την σελίδα σας, αλλά οι ομοιότητές τους σταματούν εδώ. Η μεταφορά από την μία πλατφόρμα στην άλλη είναι κάτι που επιθυμούν σήμερα πολλοί χρήστες, όμως η αλήθεια είναι πως αυτή η διαδικασία χρειάζεται πολύ προσοχή και γνώση των προσαρμογών που πρέπει να γίνουν, έτσι ώστε η σελίδα σας με όλα όσα περιέχει να μεταφερθεί με ασφάλεια στο νέο της περιβάλλον. Εσείς απλώς αποφασίστε την αλλαγή και η έμπειρη ομάδα της Web357 θα ολοκληρώσει την μεταφορά της σελίδας σας με απόλυτη ασφάλεια.

Ready-Made Joomla! or WordPress Website

Ready-Made Website

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν πώς να σχεδιάσουν ένα site και πολύ περισσότερο δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια του χρόνου για να ασχοληθούν με αυτό. Χρειάζεστε μία ή περισσότερες ιστοσελίδες σε σύντομο χρονικό διάστημα; Κανένα πρόβλημα. Μέσα σε 6 εργάσιμες ημέρες σχεδιάζουμε και σας παραδίδουμε ένα πλήρως λειτουργικό site με κείμενα και φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και όλα τα απαραίτητα εργαλεία έτσι ώστε να αποκτήσετε άμεσα μία ισχυρή και ανταγωνιστική παρουσία στο διαδίκτυο. Εκμεταλλευθείτε σήμερα αυτήν την καταπληκτική υπηρεσία σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή.

Joomla! and WordPress GDPR Compliance

GDPR Compliance

Μέσα στον αχανή κόσμο του διαδικτύου, η προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών και πελατών της ιστοσελίδας σας, είναι ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα και η μη συμμόρφωση με την κείμενη νομοθεσία μπορεί να έχει πολύ άσχημες συνέπειες. Το θέμα όμως δεν είναι μόνο νομικό, αλλά και πρακτικό, καθώς σε κάθε site θα πρέπει να γίνουν μία σειρά από αλλαγές και προσθήκες. Μπορείτε να εμπιστευθείτε την Web357 γι αυτές τις προσαρμογές και να απαλλαγείτε οριστικά από το άγχος για την διαχείριση των προσωπικών δεδομένων των πελατών και επισκεπτών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση.